Wijchen

Fiona Duppen

Mijn werkzame leven begon ik  in de zorg, waar ik als hartfunctielaborante werkte in een ziekenhuis. Diep van binnen heb ik altijd gevoeld dat ik niet op de juiste plek zat. Een hart fysiek onderzoeken is interessant, maar gaf mij geen voldoening. Ik was meer nieuwsgierig naar de energetische werking van het hart. Wat leeft er in deze mens? Wat maakt deze persoon blij, boos of verdrietig, waar verlangt dit hart naar?

Ik was al jong bezig met bewustwording. Na wat omzwervingen heb ik uiteindelijk mijn hart gevolgd en ben terecht gekomen op Holos, academie voor massagetherapie. Als massagetherapeut voel ik me op mijn plek. Dit is wat ik wil: Mensen begeleiden om weer in contact te komen met hun lichaam en ernaar te leren luisteren.

Door een onveilige jeugd, een scheiding, verlies van gezondheid van mijn oudste dochter en een dierbare vriend die te jong overleed, kreeg ik zelf ook te maken met verlies en rouw. Door de diepte van verdriet en pijn heen, heb ik uiteindelijk ook mooie nieuwe dingen in mezelf ontdekt. Doordat ik mijn eigen lichaam meer ging bewonen, werd het steeds meer een veilige plek voor me. Ik ervaarde ondanks de wirwar aan gevoelens en emoties een kracht die dit alles kan dragen. Een plek in mezelf waar ik helemaal kan zijn!

Rouw is de achterkant van liefde

Wanneer je iets of iemand liefhebt, volgt er vroeg of laat een moment van verlies. Dit is inherent aan liefde. Rouw laat je stilstaan bij dat wat je lief had, degene die je lief hebt gehad en de vreugde die je daaraan hebt ervaren.

Mijn praktijk

Ik heb het vermogen om empathisch en ondersteunend aanwezig te zijn, bij alles wat er in jou ervaren wordt, zonder er in mee te gaan. Daardoor bied ik je de veiligheid om contact te maken met je diepste zelf en te luisteren naar dat wat jou lichaam je te vertellen heeft.

Rouw volgt niet alleen op het overlijden van een dierbare. Vaak staan we niet stil bij de vele verlies ervaringen die we hebben in ons leven. Verlies van baan, verlies van vriendschap, verlies van eigenwaarde, verlies van een onbezorgde jeugd. Elke verlies laat zijn sporen na. Iedereen die te maken heeft met een vorm van verlies en bereid is om naar binnen te kijken is meer dan welkom. Ik ontvang je in rust met liefde.

Fiona is open, warm en invoelend. Zij is er helemaal in het contact. Bij haar durf ik te zakken in mijn eigen lijf.