Zwolle

Colette Sertons

Komend vanuit de verpleging maakte ik in 2002 de keus om een andere weg in te slaan. Mijn hart ligt bij een-op-een contact met ware aandacht en verbinding. Omdat daar jammer genoeg in de zorg te weinig tijd voor is besloot ik de opleiding tot massage-therapeut te gaan volgen.

Ik startte met de opleiding voor voetreflextherapeut. Vandaar liep de weg via TuinaTherapie (Chinese massage) naar Massage bij Kanker en kwam ik uiteindelijk, mede door eigen verlieservaringen, op de weg van Rouwen met Compassie, lichaamsgerichte therapie bij rouw.

Kort na elkaar verloor ik mijn moeder aan kanker en mijn oudste zoon aan zelfdoding. Een aantal jaren heb ik geworsteld met gevoelens van verdriet, angst, boosheid en pijn in mijn lijf. In één woord heet dat Rouw. Net als iedereen heb ik zo mijn manieren om om te gaan met moeilijke gevoelens. Het afpellen van de laagjes emoties en oud vertrouwd gedrag is heel bevrijdend geweest en maakt dat mijn draagkracht en veerkracht sterk genoeg zijn geworden om deze verliezen te dragen.

Je kunt verdriet pas loslaten als je het kunt toelaten

(uit: omdenken)

Aan den lijve heb ik mogen ervaren hoe fijn en helpend het is om met liefde en aandacht aangeraakt te worden daar waar het zeer doet. Je lichaam vertelt je precies hoe het met je is. Als je er echt naar durft te luisteren zal je ervaren wat je nodig hebt om je beter te voelen.

Ik wil je er graag mee helpen.

Mijn Praktijk

Mijn praktijk is gevestigd naast mijn huis in Zwolle-Zuid. Je bent van harte welkom met alles wat er speelt. Op basis van een voorgesprek kijken we samen wat je nodig hebt om je beter te voelen. In de 20 jaar dat ik masseer heb ik veel ervaring opgedaan in (aan)voelen wat nodig is.

Mijn hart gaat uit naar werkelijk contact en verbinding. Ruimte waarin jij je gehoord en gezien weet. Vertrouwen en veiligheid om te laten zijn wat is hoort daar vanzelfsprekend bij.

 

In verbinding zo zacht en doortastend. Oprecht en betrouwbaar