Vleuten

Carine Heidendal

Voordat ik mij omschoolde tot massagetherapeut, werkte ik jarenlang als marketeer. De creativiteit van dit vak sprak en spreekt mij nog steeds erg aan, alleen zat ik teveel in mijn hoofd en was hierdoor niet in balans. Ik wilde graag mijn levenservaring combineren met een vak waarin ik iets voor anderen kan betekenen en waarbij ik denken, doen en voelen kon combineren. Zo heb ik mijn vaste baan opgezegd en ben ik massagetherapie gaan studeren.

Het loslaten van dit deel van mijzelf was een rouwproces. Want wie was ik nu zonder “belangrijke” baan? Dit leek voor mij nergens over te gaan maar ik heb er 4 jaar over gedaan om dit te integreren en ben daarbij goed geholpen door lichaamsgerichte begeleiding. Nu ik zelf heb ervaren hoe helend dit is, wil ik dit graag met jou delen.

Waar ik voorheen mijn rustige karakter, zachte stem en luisterend oor zag als zwakte, ervaar ik dit nu als kracht.

‘Where there is love, there is life’

Deze woorden van Mahatma Gandhi raken mij omdat ik geloof dat uiteindelijk alles draait om liefde. En dus ook tijdens een rouwproces. Dan mag je volgens mij extra lief voor jezelf zijn. Zodat je jouw leven, dat voor altijd veranderd is, weer kunt omarmen.

mijn praktijk

In mijn praktijk, The feel good studio, richt ik mij voornamelijk op rust, aandacht en self care. Of je nu gezond, zwanger of ziek bent. Of je je nu gestrest, verdrietig of vermoeid voelt.

Vaak speelt er verlies mee; het overlijden van een dierbare, het (tijdelijk) verlies van werk, een ziekte zoals kanker, het verlies van een vriendschap of een echtscheiding. Mijn praktijk is een veilige plek waar je in alle rust jezelf mag zijn en ben je welkom met elk verlies.

Ik kan je via een zachte en aandachtvolle aanraking, verstilling en ontspanning laat voelen. Je kunt (weer) contact te maken met je lichaam op een ontspannen manier en dat kan je ruimte bieden aan wat er wat er gevoeld en gehoord wil worden. Dit kan zo verlichtend zijn!

Jij bent puur, licht, zacht en hebt een rustige, luisterende aanwezigheid