Ik voelde mij steeds verdrietiger worden

Gepubliceerd op

Misschien had ik het niet moeten doen; een vriendin meenemen naar het strand. De relatie met mijn vriend was over en ik miste hem. De zee, het strand en de duinen waar ik normaal de rust en ruimte vond, vulde zich op deze warme zomerse dag met spelende kinderen en mensen die genoten van de zon. Al lopend met de bolderkar op weg naar het strandhuis overviel mij het gevoel van alleen zijn. Terwijl de vriendin zichtbaar genoot van het strandgebeuren, voelde ik mij steeds verdrietiger worden. Bij het strandhuis aangekomen de spullen neergezet, het eten voor de avond in de koelkast gestopt en de strandstoelen uitgeklapt. Al zittend met mijn voeten in het warme zand lukte het mij niet om gezellig te doen. Gelukkig ging deze dag ook weer voorbij en met het ondergaan van de zon kwam de rust. 

Marja Welboren – Blaricum

Deel dit blog