Blaricum

Marja Welboren

Sinds 2012 ben ik massagetherapeut en daarvoor werkte ik als verpleegkundige. Werkzaam in het ziekenhuis kwam ik veel in aanraking met rouw en verlies. Het verdriet wat dan ontzettend groot is, en de steun die je dan kan geven door er te zijn voor de ander, heeft mij altijd geraakt. Ook in mijn leven heb ik grote verliezen meegemaakt en ondervonden hoe belangrijk het is dat een ander mens er dan is voor jou. Door mij er meer in te verdiepen en te ervaren wat rouw is, ben ik enthousiast geworden om mensen te begeleiden. In mijn kwetsbaarheid zie ik de kracht om een veilige ruimte te bieden waar de cliënt kan zijn met haar of zijn rouw.

Het is zoveel meer dan het verdriet om het gemis…
Het verlies is soms zo groot en allesomvattend dat je daarin lijkt te verdrinken. En dan komt er weer een stukje lucht, waar je kunt ademen. Het verlies is aanwezig, soms groot en dan weer klein. De liefde die je voelt voor wat er is geweest en wat zo zeer kan doen. Het verlies dat zo moeilijk is om mee om te gaan.

Mijn praktijk

Mijn praktijk is gevestigd in Blaricum. Ik werk graag met mensen met rouw, omdat ik het gevoel heb dat ik daar met de ander kan zijn. Om te ondersteunen en te begeleiden. Als massagetherapeut richt ik mij op het voelen. De signalen van het lichaam te helpen verstaan. In een omgeving die veiligheid biedt, tijd en aandacht te geven voor datgene wat op dat moment belangrijk voor je is.

Je hebt iets ‘mooi voorzichtigs’ en je bent fijn om bij te zijn.